Τρόποι πληρωμής

1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Μπορείτε να κάνετε εξόφληση με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα αν διαθέτετε Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express, Discover. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

2. Με αντικαταβολή

Με την παραλαβή των προϊόντων μπορείτε να πληρώσετε στο συνεργαζόμενο Courier (σε αυτή την περίπτωση υπάρχει μία μικρή πάγια χρέωση 2€).

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Ως αιτιολογία κατάθεσης βάζετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας. Εμείς μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή θα προχωρήσουμε άμεσα στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Τράπεζα: Alpha Bank
Δικαιούχος: Γραμμενίδης Κωνσταντινος του Χρυσοστόμου
IBAN: GR4701407080708002002019539

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

4. Με πληρωμή στο κατάστημα

Σε περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας, μπορείτε να πληρώσετε επιτόπου με μετρητά ή πιστωτική/ χρεωστική κάρτα. Το φυσικό κατάστημα το χρησιμοποιούμε ως φυσική έκθεση και ως σημείο παραλαβής των προϊόντων. Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος στο ηλεκτρονικό κατάστημα ΔΕΝ συνεπάγεται αυτόματα ότι είναι διαθέσιμο και στο φυσικό κατάστημα. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να προβείτε στην αγορά ή να δείτε ζωντανά κάποιο προϊόν, καλό θα ήταν πριν μας επισκεφθείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ώστε να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προϊόντος στο φυσικό κατάστημα.

Όλες οι τιμές των προϊόντων είναι λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Καλάθι αγορών